PESCUITUL SUSTENABIL
Curățenia zonei de pescuit și volumul capturilor de pește sunt strict controlate la nivel legislativ.
01
PESCUITUL SUSTENABIL
Curățenia zonei de pescuit și volumul capturilor de pește sunt strict controlate la nivel legislativ.
01
PREGĂTIRE
Peștele a fost capturat - ce urmează? În acest interval se acționează rapid. Produsul este fie congelat direct pe navă cu ajutorul echipamentului specializat, fie este trimis la stațiile de coastă. Între momentul capturii și congelare trec doar câteva ore.
02
PROCESARE
În Alaska se lucrează de mult timp fără risipă! Oasele, măruntaiele, aripioarele, solzii se transformă în furaje, îngrășăminte, produse cosmetice, iar uleiul de pește - în medicamente prețioase și multe alte lucruri utile.
03
CONGELARE
Pentru a păstra cât se poate de mult din nutrienți, aromă și textură, se utilizează tehnologia de congelare rapidă. Apoi, peștele se acoperă cu un strat subțire de gheață, care-l protejează de oxidare. Astfel, fructele de mare sunt disponibile pe tot parcursul anului.
04
LOGISTICĂ
Peștele este gata de expediere. Rămâne să alegem tipul de transport dorit - navă, avion, camion frigorific - și iată cum fructele de mare delicioase din Alaska sunt deja pe drum spre magazinele din zona dvs.!
05
ACHIZIȚIE
Peștele din Alaska este apreciat de toată lumea: de la bucătarul dintr-un restaurant gourmet până la mama care dorește să-și răsfețe familia cu o delicatesă.
06

AVANTAJELE NOASTRE

Fructele de mare din Alaska reprezintă cea mai bună sursă de acizi grași Omega-3 care protejează inima
DELICIOS
DELICIOS
Peștele sălbatic se hrănește cu alimente naturale și înoată mii de kilometri, astfel încât procentul de grăsime din carne rămâne la un nivel ideal. Iar acest lucru se regăsește în gustul peștelui!
NATURAL
NATURAL
Viețuitoarele din oceane nu au nevoie de antibiotice sau de aditivi pentru hrana peștilor! Peștele din Alaska este așa cum a vrut natura să fie. Trăiește într-un mediu curat și duce un stil de viață sănătos.
SĂNĂTOS
SĂNĂTOS
Știm cu toții cât de sănătos este uleiul de pește. Dar de ce să-l consumăm sub formă de capsule, dacă în peștele din Alaska el se găsește într-o formă naturală și, cel mai important, delicioasă. Se și asimilează mai bine!
ECOLOGIC
ECOLOGIC
În Alaska se înțelege perfect faptul că pescuitul trebuie abordat în prezent în așa fel încât mâine cantitățile de pește să nu scadă. Cumpărând produse made in Alaska, ajutați la prezervarea planetei pentru generațiile viitoare.

DE UNDE PROVINE PEȘTELE?

Marea Bering și Golful Alaska sunt principalele zone de pescuit pentru peștele alb și cinci specii de somon. Starea ecologică a acestor ape se află sub controlul special al SUA.
Zona economică de coastă are o lungime de 200 de mile marine, iar SUA dețin aici drepturi suverane de gestionare a resurselor.

ASMI – UN INSTITUT UTIL!

Linia de schimbare a datei trece pe lângă coasta Insulelor Aleutine - peștii din Alaska pot înota de azi spre mâine
Institutul pentru marketingul fructelor de mare din Alaska (ASMI) își propune să promoveze în toată lumea valoarea peștilor de captură din Alaska, metodele corecte de pescuit, congelare și transport al acestora. Și, desigur, beneficiile pentru sănătatea dumneavoastră, ușurința de preparare și gustul incredibil.