CARTOFI COPȚI PE CĂRBUNI CU ICRE DE SOMON

С САЛАТОМ ИЗ СПАРЖИ
5
min
TIMPUL DE PREGĂTIRE
10
min
TIMPUL DE PREPARARE
343 KCAL /
1 PORȚIE
1 PORȚIE
REȚETE PENTRU SĂRBĂTORI
Cartofi copți pe cărbuni cu icre de somon

INGREDIENTE

Se taie slănina.

Cartofii se fierb, apoi se taie o semisferă în mijlocul acestora.

Se pune în locul tăiat smântâna și slănina.

Se coace în cuptorul cu convecție timp de 8 minute, la o temperatură de 180°С.

Cartofii se pun pe o vatră cu cărbuni și se ornează cu icre roșii.

MOD DE PREPARARE

01
02
03
04
  • 120 g de cartofi mici
  • 15 g de slănină
  • 15 g de smântână
  • 15 de icre roșii
05

MAI MULTE REȚETE

CLĂTITE
DIN FĂINĂ INTEGRALĂ
25
min
SUSHI DIN AVOCADO
CU ICRE ROȘII
20
min
CLĂTITE
CU ICRE ROȘII
35
min
TOATE REȚETELE
CU ICRE
DE SOMON
CLĂTITE DIN FĂINĂ INTEGRALĂ
SUSHI DIN AVOCADO CU ICRE ROȘII
CLĂTITE CU ICRE ROȘII