SUSHI DIN AVOCADO CU ICRE ROȘII

5
min
TIMPUL DE PREGĂTIRE
15
min
TIMPUL DE PREPARARE
246 KCAL /
1 PORȚIE
1 PORȚIE
Sushi din avocado cu icre roșii

INGREDIENTE

La un pahar de orez se adaugă un pahar de apă, se fierbe orezul și se adaugă oțetul.

Fructul de avocado se taie fâșii.

Se face o adâncitură mică în avocado, pentru a pune în aceasta icrele roșii.

O felie de avocado se taie de-a lungul pe jumătate. În tăietura dată se introduce o fâșie de nori (1/20 de foaie).

Se formează sushi din orez și se pune pe acestea avocado. Fâșia de nori se înfășoară în jurul orezului și se fixează.

Pe avocado se pun icre.

MOD DE PREPARARE

01
02
03
04
05
06
  • un pahar de orez pentru sushi
  • 50 ml de oțet pentru sushi
  • un avocado
  • 25 g de icre de somon de Alaska
  • o foaie de alge nori

MAI MULTE REȚETE

CLĂTITE
DIN FĂINĂ INTEGRALĂ
25
min
CARTOFI COPȚI PE CĂRBUNI
CU ICRE DE SOMON
15
min
CLĂTITE
CU ICRE ROȘII
35
min
TOATE REȚETELE
CU ICRE
DE SOMON
CLĂTITE DIN FĂINĂ INTEGRALĂ
CARTOFI COPȚI PE CĂRBUNI CU ICRE DE SOMON
CLĂTITE CU ICRE ROȘII