CLĂTITE CU ICRE ROȘII

10
min
TIMPUL DE PREGĂTIRE
25
min
TIMPUL DE PREPARARE
448 KCAL /
1 PORȚIE
1 PORȚIE
Clătite cu icre de somon

INGREDIENTE

Se bat ouăle cu telul, se adaugă făina și praful de copt și se amestecă.

Se adaugă în aluat apa și laptele, zahărul și sarea.

Se bate amestecul dat cu telul.

Clătitele se prăjesc pe tigaie, turnând câte 55 g de aluat.

Se unge fiecare clătită cu unt. Se servesc cu icre roșii.

MOD DE PREPARARE

01
02
03
04
05
Pentru aluat
  • un pahar de făină de grâu
  • 10 g praf de copt
  • 4 ouă
  • 1,5 pahare de lapte
  • trei sferturi pahar de apă
  • sare și zahăr după gust
  • 50 g de ulei vegetal
  • 5 g de unt
  • 10 g de icre de somon de Alaska
Pentru o clătită gata prăjită

MAI MULTE REȚETE

CLĂTITE
DIN FĂINĂ INTEGRALĂ
25
min
CARTOFI COPȚI PE CĂRBUNI
CU ICRE DE SOMON
15
min
SUSHI DIN AVOCADO
CU ICRE ROȘII
20
min
TOATE REȚETELE
CU ICRE
DE SOMON
CLĂTITE DIN FĂINĂ INTEGRALĂ
CARTOFI COPȚI PE CĂRBUNI CU ICRE DE SOMON
SUSHI DIN AVOCADO CU ICRE ROȘII