COD NEGRU CU ICRE ROȘII

10
min
TIMPUL DE PREGĂTIRE
10
min
TIMPUL DE PREPARARE
518 KCAL /
1 PORȚIE
1 PORȚIE
REȚETE PENTRU SĂRBĂTORI
Cod negru cu icre roșii

INGREDIENTE

Codul negru se separă în file, după care se taie porții.

Se marinează în suc de lămâie verde cu sare și piper.

Se amestecă toate componentele pentru sos – laptele de cocos, sosul Teriyaki, sucul de lămâie.

Se unge cu acesta peștele și se coace sub grătarul superior până când este gata sau timp de 10 minute la cuptor, la o temperatură de 180°С.

Se aranjează pe farfurie. Se ornează cu icre roșii.

MOD DE PREPARARE

01
02
03
04
05
  • 200 g file de cod negru
  • o lămâie verde
  • 25 g lapte de cocos
  • 25 g sos Teriyaki
  • 7 g suc de lămâie verde
  • 15 g suc de lămâie
  • 15 g icre roșii

MAI MULTE REȚETE

SALATĂ CU COD NEGRU AFUMAT
45
min
SUPĂ SUIMONO CU COD NEGRU
40
min*
OUĂ EN COCOTTE
CU COD NEGRU
DE ALASKA
16
min
TOATE REȚETELE
CU COD NEGRE
SALATĂ CU COD NEGRU AFUMAT
SUPĂ SUIMONO CU COD NEGRU
OUĂ EN COCOTTE CU COD NEGRU DE ALASKA