SUPĂ SUIMONO CU COD NEGRU

3
ore
TIMPUL DE PREGĂTIRE
40
min
TIMPUL DE PREPARARE
436 KCAL /
1 PORȚIE
1 PORȚIE
Supă Suimono cu cod negru

INGREDIENTE

Pentru supa Suimono se lasă algele Kombu în apă pentru două ore. Apa se pune la fiert, iar înainte să fiarbă algele se scot din aceasta.

Un daikon, împreună cu oasele și aripioarele de cod negru se lasă în prealabil în supa rece.

Se fierbe timp de 30 de minute. După aceasta se ia de pe foc, se strecoară, se adaugă fulgii de ton, precum și celelalte componente. Se amestecă. Se lasă să se odihnească timp de o oră, după care supa se strecoară.

În supa Suimono se fierbe codul negru și buchețelele de broccoli.

Se pune în farfurie o bucată (o porție) și algele Wakame. Se adaugă supa.

Se pun daikonul, coaja de lămâie rasă și frunzele de mangold.

MOD DE PREPARARE

01
02
03
04
05
  • 120 g de cod negru
  • Coaja rasă de la o lămâie
  • 3 buchețele de broccoli
  • 1 g de alge Wakame
  • 2 bucăți de ridichie Daikon
  • frunze de mangold pentru decor
  • 200 ml de apă
  • 10 g alge Kombu
  • oase și aripioare de cod negru
  • 5 g praf de pește Hondashi
  • 5 g fulgi de ton
  • 20 ml de Sake
  • 20 ml de oțet mirin
  • 20 ml de sos de soia Kikkoman
  • o rădăcină de ghimbir proaspăt
Supa Suimono
06

MAI MULTE REȚETE

SALATĂ CU COD NEGRU AFUMAT
45
min
OUĂ EN COCOTTE
CU COD NEGRU
DE ALASKA
16
min
COD NEGRU
CU ICRE ROȘII
20
min
TOATE REȚETELE
CU COD NEGRE
SALATĂ CU COD NEGRU AFUMAT
OUĂ EN COCOTTE CU COD NEGRU DE ALASKA
COD NEGRU CU ICRE ROȘII