OUĂ EN COCOTTE CU COD NEGRU DE ALASKA

10
min
TIMPUL DE PREGĂTIRE
6
min
TIMPUL DE PREPARARE
514 KCAL /
1 PORȚIE
1 PORȚIE
REȚETE PENTRU SĂRBĂTORI
Ouă en cocotte cu cod negru

INGREDIENTE

Pe fundul vasului de tip cocotte se pun buchețelele de broccoli tăiate și fierte, creveții, ciupercile și codul negru.

Apoi se toarnă albușul unui ou, se pun gălbenușurile și se toarnă celălalt albuș.

Se sărează, se presară cu pesmet și se pune o bucățică de unt.

Se coace timp de 6 minute, la temperatura de 170°C.

MOD DE PREPARARE

01
02
03
04
  • 100 g de cod negru de Alaska
  • 2 ouă de găină
  • 20 g de ciuperci albe
  • 2 bucăți de creveți mari, fără cap
  • 2 buchețele de broccoli
  • pesmet
  • 5 g de unt
  • Sare

MAI MULTE REȚETE

SALATĂ CU COD NEGRU AFUMAT
45
min
SUPĂ SUIMONO CU COD NEGRU
40
min*
COD NEGRU
CU ICRE ROȘII
20
min
TOATE REȚETELE
CU COD NEGRE
SALATĂ CU COD NEGRU AFUMAT
SUPĂ SUIMONO CU COD NEGRU
COD NEGRU CU ICRE ROȘII