Scufundați tăițeii de orez în apă fierbinte timp de 8-10 minute până când devin moi și transparenți. Strecurați-i și stropiți-i cu puțină apă pentru a împiedica lipirea lor; puneți-i deoparte. Amestecați ciupercile cu sosul de soia; lăsați-le deoparte.
Scufundați o foaie de pachețel de primăvară într-un bol puțin adânc cu apă caldă timp de 20-30 secunde sau până se înmoaie. Scoateți foaia cu grijă și scurgeți apa de pe ea. Puneți-o pe un platou de lemn sau pe o suprafață de lucru. Puneți în strat cam 1/8 din totalul ingredientelor de-a lungul centrului foii, lăsând o margine la fiecare capăt: feliile de somon afumat, castravetele, morcovii, avocado-ul, tăițeii de orez, ciupercile, busuiocul, coriandrul, ceapa roșie și arahidele.
Ridicați marginea foii cât mai aproape de dvs. și rulați-o peste ingrediente, îndesând și presând toate ingredientele într-o formă de trabuc. Împăturiți capetele, pentru închidere. Puneți ruloul deoparte, cu partea în care se lipește în jos; repetați împachetarea cu restul rulourilor.
Amestecați oțetul de orez, ceapa verde, sosul de soia, uleiul de susan și ghimbirul într-un bol.