PANNA COTA CU BRÂNZĂ PARMEZAN ȘI ICRE ROȘII

15
min
TIMPUL DE PREGĂTIRE
30
min
TIMPUL DE PREPARARE
328 KCAL /
1 PORȚIE
5 PORȚII
REȚETE PENTRU SĂRBĂTORI
Panna cota cu brânză parmezan și icre roșii

INGREDIENTE

Se înfierbântă laptele și frișca. Când încep a fierbe se presară brânza dată prin răzătoare și se amestecă.

Se distribuie gelatina și se topește.

Se amestecă gelatina și compoziția din lapte.

Puțin câte puțin se adaugă o parte din icre.

Se adaugă compoziția.

Se pune la frigider.

Înainte de servire se ornează cu icre și condimente.

MOD DE PREPARARE

01
02
03
04
05
06
  • 250 ml de lapte
  • 200 ml de frișcă
  • 100 g de brânză parmezan
  • 15 g de gelatină
  • 150 g de icre roșii
07

MAI MULTE REȚETE

CLĂTITE
DIN FĂINĂ INTEGRALĂ
25
min
CARTOFI COPȚI PE CĂRBUNI
CU ICRE DE SOMON
15
min
SUSHI DIN AVOCADO
CU ICRE ROȘII
20
min
TOATE REȚETELE
CU ICRE
DE SOMON
CLĂTITE DIN FĂINĂ INTEGRALĂ
CARTOFI COPȚI PE CĂRBUNI CU ICRE DE SOMON
SUSHI DIN AVOCADO CU ICRE ROȘII