Întindeți foile de tortilla pe o farfurie.
Ungeți-le cu cremă de brânză de la mijloc în jos lăsând cam 2-4 cm până la margine. Asta le va face mai ușor de împăturit.
Puneți 3 bucăți de somon de Alaska vertical pe fiecare tortilla.
Feliați castravetele pe lungime, de două ori, astfel încât să obțineți felii lungi și înguste. Așezați-le peste somon.
Feliați avocadoul pe lungime și adăugați 2-3 felii lângă castravete. Râșniți puțină sare de mare deasupra.
Împăturiți marginile spre interior și apoi rulați pe lungime astfel încât să obțineți un fel de burrito. Nu e nevoie să împăturiți marginile în interior dacă intenționați să feliați ruloul.
Odată ce fiecare tortilla este rulată, folosiți un cuțit mare și tăiați-o cu atenție în bucăți mici de 3 cm. Opțional puteți folosi o scobitoare pentru a le fixa în timp ce le tăiați. Chiar ajută!