ZACUSCĂ CU COD DE ALASKA

REȚETA EMEI UTA
10
min
TIMPUL DE PREGĂTIRE
45
min
TIMPUL DE PREPARARE
297 KCAL /
1 PORȚIE
1 PORȚIE
Zacuscă cu Cod de Alaska (Pollock de Alaska)
Se toacă mărunt legumele și se călesc ușor în tigaie. Inainte să fie gătite în totalitate se adaugă peștele. Când compoziția s-a legat, se scoate de pe foc și se lasă puțin la răcit.

Pentru servire se scobește cartoful copt fără a strica forma și se umple cu zacuscă.

Pentru decor se poate folosi pătrunjel proaspăt și sare marină mare.

MOD DE PREPARARE

01
02
03

INGREDIENTE

  • 100 g de file Cod de Alaska
  • 50 g de vinete
  • 50 g de ardei gras roșu
  • 50 g de ceapă roșie
  • 5 g de usturoi
  • 50 g de roșii/opțional sos de roșii
  • 10 ml de ulei
  • 5 g de sare
  • 5 g de piper
  • 1 cartof copt, tăiat pe jumătate, în care se servește zacusca

MAI MULTE REȚETE

PLĂCINTĂ
DE COD
DE ALASKA
45
min
SUPĂ CREMOASĂ
DE COD
DE ALASKA
45
min
COD DE ALASKA PRĂJIT
40
min
TOATE REȚETELE
CU COD
DE ALASKA
PLĂCINTĂ DE COD DE ALASKA
SUPĂ CREMOASĂ DE COD DE ALASKA
COD DE ALASKA PRĂJIT